Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć, pokroić w kostkę. Podsmażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu. Pieczarki obrać, pokroić, podsmażyć na tym samym tłuszczu. Dodać do mięsa, podlać wodą, dusić pod przykryciem. Papryki oczyścić, pokroić w drobną kostkę, dodać do zupy. Przyprawić przyprawą do zup, kucharkiem oraz pieprzem. Kiedy mięso będzie miękkie, dodać koncentrat pomidorowy, doprawić. Zagęścić mąką wymieszaną z zimną wodą, zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pięknie wygląda;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna zupa
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    treściwa zupka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    konkretna zupa, ładnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie zupki.
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna zupa:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !