Sposób przygotowania

Rozmrożony szpinak na oliwie podsmażamy, do całkowitego odparowania wody.

2

Mąkę sypiemy do miski, robimy dołek na środku. Wlewamy wodę, dokładamy szpinak,solimy.

3

Jak przestygnie zagniatamy ciasto pierogowe.

4

Grzyby zamoczyć na 3 godziny. Gotować 30 minut.

5

Kapustę zalewamy z grzybami wodą z gotowania. Cebulę smażymy na oliwie. Dokładamy do kapusty. Doprawiamy solą, pieprzem, papryką. Gotujemy do miękkości.

6

Ciasto kroimy na 3 części. Wałkujemy, wycinamy krążki . Na każdy nakładamy po łyżeczce farszu.

7

Cebulę smażymy na 2 łyżkach oliwy. Polewamy pierogi.
kładniki

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    aaaale smacznie wyglądają :) muszę wypróbować Twój przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    jedno moge powiedziec mniam mniam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładne zgrabne i do tego smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    muszą być smaczne te pierożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawie wygladaja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajne ziolone pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wyglądają super,z kapustą i grzybami to moje ulubione a to ciasto szpinakowe wypróbuję
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ładnie podane i smaczne- czego chcieć więcej- super?!!
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    moje ulubione
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i to zielone ,świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    przepiękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pięknie Ci wyszły!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,moje ulubione
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pomysłowe i ślicznie wykonane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    musi być OK
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawie wyglądają Twoje pierogi:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ja też bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    smaczny farsz
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale fajne, zielone:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetna wersja pierożków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Gdzie pierogi tam ja:) pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    choć zielone to przepyszne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wyśmienite pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    rewelacyjny sposób na pierogi :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    moje ulubione pierogi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !