Sposób przygotowania

Marchewkę, pietruszkę obrać, pokroić w kostkę. Cebulę obrać. Groch wypłukać, zalać litrą gorącej wody. Następnie wlać do gorącego rosołu. Dodać pokrojoną marchewkę, pietruszkę oraz cebulę. Gotować do miękkości grochu. Dodać majeranek, doprawić do smaku przyprawą do zup, solą oraz pieprzem. Chleb pokroić w kostkę, zrobić na łyżce masła grzanki. Zupę podać z grzankami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !