Sposób przygotowania

Grzyby obrać ze skórki. Odciąć nóżki. Siedem sztuk wrzucić na posolony wrzątek i gotować ok. 2 minut( raz zrobiłam bez obgotowania grzybów i były trochę twarde). Mięso obrać od kości. Cebulkę i ostatniego, pokrojonego grzybka portobello oraz nóżki z pozostałych- usmażyć. Zmiksować razem mięso, serek, cebulę i usmażone grzyby. Doprawić do smaku. Powstałą pastą faszerować pozostałe grzyby. Ułożyć je na natłuszczonej blasze i zapiekać 15-20 minut. Dekorować np.: oliwkami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    mmm ... ciekawam smaku ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjna propozycja i bardzo jestem ciekawa smaku, bo nigdy nie jadłam tych grzybów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !