Sposób przygotowania

Oliwę należy połączyć z keczupem, solą, pieprzem i ostrą papryką( nie należy przesadzać z jej ilością, żeby skrzydełka nie były zbyt pikantne). Do tak przygotowanej zalewy włożyć skrzydełka i odstawić na 2-3 godziny. Po upływie tego czasu grillować je na rozgrzanym ruszcie z obu stron. Najlepiej jest grillować je na aluminiowej tacce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Często robię podobnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię takie przyrumienione
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !