Sposób przygotowania

Ser żółty zetrzeć bardzo drobniutko. Szynkę pokroić na malutkie kawałeczki. Jajka ugotować na twardo z odrobiną soli, aby lepiej odeszła skórka, obrać, przekroić na połówki o ostrożnie wyjąć z nich żółtka. Utrzeć masło z żółtkami, dodać starty ser, szynkę sól i pieprz do smaku. Masę nałożyć do białek i posypać pokrojoną rzeżuchą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Lubię takie jajeczka :)
  • 5
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    super wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Pycha ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    lubie takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    apetycznie wygląda
  • 5
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam jajka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wyglądają na smaczne :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    doskonałe uzupełnienie każdego menu na imprezie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smacznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo apetycznie wyglądają
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    smaczne jajeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !