Sposób przygotowania

Schab należy pokroić na kotlety. Każdy doprawić solą i pieprzem, a nastepnie ubić dosyć cienko.
Jajka rozbijamy z odrobiną soli i sporą ilością pieprzu. Ziarenka słonecznika wkłądamy do torebki i rozbijamy za pomocą wałka do ciasta.
Każdy kotlet panierujemy w jajku, a nastepnie w słonecnziku. Smażymy na chrupko z każdej strony na oliwie z oliwek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pyszny schab!
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pyszny schab!
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pyszny schab!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pomysłowo.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !