Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kapustę sparzyć ewentualnie lekko podgotować w osolonej wodzie. Delikatnie ściągnąć liście i wyciąć zgrubienia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiamy gołąbki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    goląbki mogłabym jeść chyba codziennie,a jeszcze z młodej kapuchy mmmmm....
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    pyszniutkie te Twoje gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Z pieczarkami gołąbków jeszcze nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !