Sposób przygotowania

Wstawiamy mleko na gaz wsypujemy cukier dodajemy budyń rozmieszany w małej ilości zimnego mleka mieszamy cały czas musimy zagotować . gotowy budyń wlewamy do miseczki , oprószyć cukrem pudrem i wstawiamy do lodówki aby wystygł , w tym czasie masełko ucieramy na pulchna masę , dodawaj mieszając zimny budyń . Morele zaś przekrój na pół usuń pestki . Włóż do żaroodpornego naczynia natłuszczonego i zapiekaj 10 minut w 180 st . do salaterek wlej krem potem cieple owoce i na koniec udekoruj konfiturami , a przed podaniem skrop likierem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !