Sposób przygotowania

Jajka ucieramy mikserem ze szczyptą soli , dodając cukier i do tej masy dosyp mąkę wymieszaną z proszkiem i delikatnie już wymieszaj , ciasto wyłóż do natłuszczonej tortownicy i zapiekaj pół godziny w 180 st potem ostudż przekrój na pół . KREM : śmietanę utrzyj ze śmietan fiksem i cukrem pudrem . Kremem śmietankowym przełóż krążki biszkoptu , złącz je posmaruj wierzch i boki tortu. Umyte i dokładnie odsączone owoce ułóż na wierzchu . Wstaw tort do zamrażalnika na kilka godzin a zamrożony wyjmij godzinę przed podaniem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszny tort
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    saczniutkie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !