Sposób przygotowania

Grzyby suszone zalałam szklanką wrzątku i odstawiłam na około godzinę. Cebulę pokroiłam w kostkę i zeszkliłam na oliwie. Posoliłam. Grzyby dodałam do cebuli, dolałam wodę z grzybów. Przyprawiłam i gotowałam do miękkości grzybów. Doprawiłam śmietaną.

Kotlety sojowe ugotowałam w bulionie warzywnym. Jajko wymieszałam z przyprawą uniwersalną, mąką i płatkami kukurydzianymi. Obtoczyłam w tym odsączone kotlety i usmażyłam na rumiano.

Podałam z ziemniakami.

Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    wygląda bardzo apetycznie, ciekawy pomysł na obiad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    WSPANIAŁY! Nie jestem wegetarianką ale takie dania uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    lubie takie dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !