Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Fasolę na noc namoczyć. Następnego dnia ugotować w tej samej wodzie. Przyprawić kucharkiem.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też czasem dla odmiany robię słodko-kwaśno...
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    Bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobra
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetny sos - dobra alternatywa do fasoli po bretońsku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    czy dodanie octu ma jakieś konkretne znaczenie czy po prostu dodałaś go do smaku ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Ocet dodaję do smaku. Moja mama zawsze robi np.fasolową z octem i cukrem. Czasem ja też na słodko-kwaśno fasolkę przyrządzę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !