Sposób przygotowania

Kapustę gotujemy w lekko osolonej wodzie ale tak, by nie była za bardzo miękka. Następnie kroimy mięso w kosteczkę. Ryż gotujemy al-dente. Ryż mieszamy z mięsem, dodajemy kucharek, pieprz i sól do smaku. Dokładnie mieszamy. Liście kapusty nadziewamy farszem ryżowym. Wkładamy do garnka i zalewamy gorącą wodą. Dusimy na wolnym ogniu około godziny. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    elka4621

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam gołąbki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    slinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    slinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    Smacznie wygląda, bardzo je lubię. To ulubiona potrawa w mojej rodzinie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mmm pychota!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !