Sposób przygotowania

Filety mintaja nacieramy pieprzem cytrynowym, posypujemy estragonem i koperkiem z obu stron i odstawiamy na pol godziny.
Jajo roztrzepujemy z sola, maczamy filety, obtaczamy w bulce tartej i kladziemy na rozgrzany tluszcz. Smazymy na zloto. Jesli zostanie jajo - polewamy nim smazona rybe.
Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    Polecam na obiad.
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ale nabralam ochoty na rybkę :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny obiadek !
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !