Sposób przygotowania

Mortadele kroimy w średniej grubości plastry. Następnie obtaczamy w mącę, w jajkch doprwionych solą i pieprzem i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony do zrumienienia.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    bardzo lubię
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Przypomniało mi isę dzieciństwo :) Lubię takie mortadelowe kotleciki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    tanio i smacznie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    mój syn taką lubi !
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    często robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    w dziecinstwie bardzo lubilam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !