Sposób przygotowania

Szpinak umyć włożyć do rondelka i poddusić , następnie wystudzić , zemleć i połączyć oraz wymieszać z posiekanym jajkiem , masłem chwilkę poddusić i wymieszać z żółtkami na koniec doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam szpinak! trzeba wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !