Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso natrzeć powidłami czosnkiem i liśćmi laurowymi i pozostawić w chłodnym miejscu na ok. 3 godziny.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    fajna alternatywa dla schabu ze śliwką :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mięsko specjalnie dla mnie smakowo dobrane...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pyszne mięsko ze słodkim posmakiem. To co lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Takiej wersji jeszcze nie robiłam, a szkoda!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    super wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    z powidłami nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !