Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kotlety z karkówki umyć i osuszyć.
Każdy z nich oprószyć solą zmiękczającą i odstawić na 20 minut.
W międzyczasie przygotować farsz : na patelni rozgrzać olej ryżowy, wrzucić pokrojone w kostkę pieczarki, cebulę i paprykę i podsmażyć.
Dodać kaszę mannę i kapary odsączone z zalewy, doprawić do smaku i wymieszać.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ewcia, uwielbiam te Twoje roladki !!!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Dziękuję :)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    piękne i apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !