Sposób przygotowania

Ogórki umyć , obrać opłukać pokroić w paseczki usuwając pestki , zalewamy wrzącą wodą z dodatkiem soli i gotujemy 5 minut. potem odcedzamy . Następnie zalewamy śmietaną wymieszaną z żółtkami i posiekaną natką pietruszki i przyprawami , skropić sokiem z cytryny i zapiekać w gorącym piekarniku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    Cos nowego?
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi grożnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi grożnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !