Sposób przygotowania

Kiełbaski koktajlowe porozcinać na pojedyncze sztuki, obsmażyć na niewielkiej ilości oleju i zalać wodą.
Dodać jarzynkę i pastę pomidorową.
Lubczyk pokroić jak najdrobniej i dodać do sosu.
Gotować 10 minut, doprawić cukrem, pieprzem i zagęścić mąką rozprowadzoną w chłodnej wodzie.
Można zabielić śmietanką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    zgadzam się :)
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam wszystkich do przejrzenia mojej księgi przepisów - z pewnością każdy smakosz znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !