Składniki:
mięso z rosołu | 45 dag |
cebula | 1 mała |
pomidory suszone w zalewie | 8 duże połówki |
śmietana 30% | 100 ml |
ketchup pikantny | 50-70 ml |
sól | |
pieprz | |
ciasto francuskie | 370 gram |
jajko | 1 szt |
biały sezam |
mięso z rosołu | 45 dag |
cebula | 1 mała |
pomidory suszone w zalewie | 8 duże połówki |
śmietana 30% | 100 ml |
ketchup pikantny | 50-70 ml |
sól | |
pieprz | |
ciasto francuskie | 370 gram |
jajko | 1 szt |
biały sezam |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: