Sposób przygotowania

Na głębokiej patelni z odrobiną oleju podsmażamy 2 ząbki czosnku, dodajemy oczyszczony, opłukany i pokrojony szpinak i dusimy do miękkości. Dodajemy pozostałe rozduszone ząbki czosnku, ser feta i doprawiamy przyprawami. Mieszamy, chwilę smażymy.
Naleśniki smarujemy szpinakiem, zwijamy, obtaczamy w jajku i bułce i smażymy z obu stron na złoty kolor.
Smacznego.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    przejs

    Uwielbiam szpinak! A w pasztecikach musi byc przepyszny!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    wygląda super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    są rewelacyjne;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    NA PEWNO SMACZNE;d
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam musi być pyszny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pyszności:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Takie krokiety muszą być przepyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Pyszności, uwielbiam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój pomysł.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takich nie robiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    fajny pomysł muszę wyprubowac ,ja zawsze robię z mięsem .
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    Uwielbiam szpinak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !