Sposób przygotowania

Plastry łososia zwijamy w różyczki (lub coś różyczkopodobnego)
Majonez, serek i śmietanę dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. To nasz sos.
Cytrynę kroimy w półplasterki
Różyczki podajemy na talerzu z odrobiną sosu, oprószone pieprzem i z półplasterkiem cytryny. Można przyozdobić koperkiem (ja niestety nie miałam)

To jedna z moich ulubionych przystawek. Łatwo ją przygotować, dobrze smakuje, a przy tym wygląda dość efektownie :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wyglada bosko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    jakże elegancka i pyszna przystaweczka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !