Sposób przygotowania

Fasolę zalewamy wodą zagotować i pozostawić na 2 godziny. Następnie ugotować w tej samej wodzie , pod koniec gotowania dopiero solimy , miękką już fasolkę odcedzamy polewamy tłuszczem dajemy koncentrat pomidorowy i chwilkę dusimy .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    mmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !