Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kroimy cukinię w plasterki, paprykę w grube kawałki oraz małą cebulę w ćwiartki (ja potem je jeszcze rozdzielam na mniejsze części). Generalnie szaszłyki mają to do siebie, że mają dużo możliwości jeśli chodzi o składniki (można użyć żółtej/zielonej papryki, bakłażana, boczku etc.)


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniam,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie nadziany szaszłyk...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    najsmaczniejsze szaszłyki są mocno upchane, a każdy kawałek mięsa jest rozdzielony warzywnym dodatkiem. Do tego cukinia, która jest dla mnie nowością w tego rodzaju daniach
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !