Sposób przygotowania

Cebulę podzieliłam na pół. Jedną połówkę zeszkliłam z czosnkiem na patelni, drugą poszatkowałam i dodałam do mięsa mielonego. Dodałam też jajko, mąkę i przyprawę uniwersalną. Wymieszałam. Zagotowałam wodę z kostką rosołową. Uformowałam pulpeciki i wrzuciłam do wody. Dodałam zeszkloną celulkę z czosnkiem. Gdy pulpety były gotowe dodałam śmietanę i posiekany koperek.
Podałam z młodymi ziemniakami.

Smacznego :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    no, to będzie mój poniedziałkowy obiad ! :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Też bym to zjadła bez zastanowienia
  • 3
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    też takie robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    mięso mielone jakie? tzn. z jakiego zwierzęcia i ew. części tuszy?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    dziękuję :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    świetne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !