Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo.Pieczarki umyć,zalać osoloną wodą i gotować 5 min.Odcedzić ostudzić.Przygotowac sos musztardowy.Masło utrzeć na krem,śmietanę ubić,wymieszać razem z musztardą.Trzonki pieczarek drobno posiekać,wymieszać z masłem i śmietaną,przyprawić solą,pieprzem i cukrem.Kapelusze napełnić posiekanymi jajkami,polać sosem musztardowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dawid12

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    jajeczka i pieczareczki ... coś wspaniałego :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ciekawe połączenie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    tak pieczarek nie robiłam,ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    koniecznie muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !