Sposób przygotowania

Bagietkę przekroić na pół a potem na jeszcze mniejsze części, wkładamy do piekarnika aż się zarumieni potem nacieramy gorącą bagietkę czosnkiem następnie posmarować masłem i posypać parmezanem , na górę kładziemy pomidorki i świeżą bazylię , polewamy oliwą z oliwek posypujemy sola pieprzem i jeszcze raz na parę minutek wkładamy do piekarnika aby ser się roztopił.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !