Sposób przygotowania

Namoczyć bułkę w mleku,lekko odcisnąć. Ugotować na twardo 10 jaj.Po ostudzeniu przekroić wzdłuż razem ze skorupką. Wybrać ostrożnie treść jaja łyżeczką.Umyty szczypiorek drobno posiekać. Bułkę i jaja drobno posiekać lub zemleć w maszynce, dodać szczypiorek,przyprawy surowe jajo, wymieszać. Napełnić skorupki nadzieniem ugniatając łyżeczką,powierzchnię jaj zanurzyć w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym tłuszczu

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ,mmmmm lubię takie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !