Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Seler osączyć z zalewy. Jabłko obrać, usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, skropić sokiem z cytryny.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pyszna suróweczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    zdrowa i smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    zdrowa i pyszna surówka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    świetna surówka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie proste surówki. Pełne witamin.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !