Sposób przygotowania

Na patelni podsmażamy na łyżce oleju pokrojoną cebulkę, czosnek, imbir ok 5 minut. Dodajmy powidła, sos sojowy, doprawiamy solą, pieprzem. Na koniec wlewamy ocet i gotujemy ok 5 minut. Schabowy dzielimy na steki , rozbijamy tłuczkiem, przyprawiamy solą, pieprzem, smarujemy sosem śliwkowym, odkładamy do lodówki na pół godziny. Następnie grillujemy mięso, na talerzu podajemy z lekko polanym sosem śliwkowym. Smacznego!!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !