Sposób przygotowania

Twaróg wymieszać z olejem,dodać mąkę.Wyrobić na jednolitą masę.Blaszkę do pieczenia natłuścić,wysypać tartą bułką.Wyłożyć ciasto na foremke i piec w nagrzanym piekarniku do 225 stopni.
Wysmazyć boczek,dodać masło i grubo pokrojoną cebulę.Usmażyć na złoty kolor,dodać roztarty czosnek,pieczarki,pietruszkę i pieprz.Dusić aż odparuje woda.Rozbite jajka wymieszać z połową sera i śmietaną,dodać do pieczarek.Nadzienie wyłożyc na upieczone ciasto posypać resztą sera.Zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    po prostu pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy przepis,szkoda że bez zdjęcia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fantastyczny i smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Coś dla mnie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !