Sposób przygotowania

Łososia pokroić w cienkie plasterki i ułożyć w prostokąt na papierze do pieczenia. Serki wymieszać, doprawić pieprzem.

Łososia posypac świeżo posiekanym koperkiem i posmarować dość grubo serkiem, delikatnie zwinąć w roladkę, ścisnąć i wstawić na kilka godzin do lodówki.

Po wyjęciu rolady z lodówki, pokroić w dość grube plastry, skropić sokiem z cytryny i podawać od razu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Coraz więcej przepisów z łososiem do mnie przemawia, twój jest prosty, pięknie się prezentuje i jestem ciekawa smaku;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    domaskowa

    Agiatis, nie lubisz łososia? Ja się na nim wychowałam, uwielbiam go w prawie każdej postaci (oprócz wędzonego na gorąco) :) Dziękuję, te roladki akurat robiła moja Mamusia :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !