Sposób przygotowania

Pokrojona marchew, cebule i seler wrzucić na patelnie z oliwa, posolić i chwile smażyć. Gdy zmiękną dodać oczyszczone i pokrojone wątróbki. Podlać winem. Gdy odparuje podlać woda, doprawić sola i pieprzem i dusić. Następnie wszystko zmiksować z dodatkiem masła lub oliwy z oliwek i ewentualnie dodać soku z cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    To taki domowy pasztecik
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takiego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszny pasztecik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    rewelacyjny pomysł na wątróbkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    musi być pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Fajny pomysł na pyszną pastę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    dobre to smarowidło
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    Musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny ten pasztecik :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fany pomysł można zrobić samemu zamiast kupować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy przepis ja jeszcze tego nie jadłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Pomysłowe to smarowidło
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    mojej babci przypadlaby do smaku, lubi podroby...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !