Sposób przygotowania

Mięso opłukać i przełożyć do garnka wraz z fasolą. Zalać wodą, dodać liście, ziele, kminek i gotować około 20 minut. Następnie dodać pokrojone na kawałki jarzyny. Gotować, aż fasola będzie miękka. Z łyżki mąki i łyżki margaryny zrobić zasmażkę, wlać do zupy. Zagotować. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz przyprawą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    rewelacyjna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ja podobnie , lubie;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !