Sposób przygotowania

Namoczone matiasy pokroić na kawałki a cebulę w kostkę , 2 cytryny obrać i pokroić w plasterki . Robimy marynatę z oliwy, soku z jednej cytryny , ziela i pieprzu kolorowego po parę ziarenek. W podłużnym płaskim talerzyku układamy cebule, śledzie , plasterki cytryny , cebulę itd; Na koniec wszystko zalewamy marynatą i wkładamy do lodówki na długo.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia28

    mmm brzmi smakowicie, na pewno są pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robiłam , wspaniałe to jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !