Sposób przygotowania

Cebule pokroić na ćwiartki , czosnek przecisnąć , paprykę pokroić w piórka i smażymy na patelni cebulę , czosnek, paprykę i papryczkę chilli smażymy kilka minut i po paru minutach dodajemy orzechy i fileta pokrojonego w kostkę ,gdy zauważymy że filet nabierze koloru jasnego to dodajemy sos zrobiony z sosu sojowego , rybnego wody i cukru , dusimy całość 4 minuty a na koniec dajemy pokrojoną dymkę i możemy podawać z ryżem .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Pysznie, szkoda, ze bez zdjęcia
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !