Sposób przygotowania

Ugotować jaja na twardo, przekroić wzdłuż na pół , wyjąć na osobny talerz żółtka, dodać sól, pieprz, majonez i posiekaną natkę pietruszki, wszystko dokładnie wymieszać i nakładać z powrotem do białek,udekorować każde plasterkiem rzodkiewki lub pomidora

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    szybkie i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczne, ładnie wyglądają na tym niebieskim talerzyku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !