Mięso mielone przyprawić solą pieprzem 2 łyżkami sosu sojowego, odstawić na 30 minut do lodówki. W tym czasie zetrzeć na tarce na grubych oczkach pieczarki, makaron połamać na krótkie nitki, posiekać kapustę pekińską. Usmażyć mięso na rozgrzanym oleju, następnie mięso przerzucić do garnka, dodać starte pieczarki, połamany w mniejsze nitki makaron ryżowy. Na tej samej patelni chwilę podsmażyć kapustę pekińską polać 1 łyżką sosu sojowego, dorzucić do garnka. Dolać ok 1 szklanki wody, gotować farsz aż woda wyparuje. Ciasto naleśnikowe: wszystkie składniki mixujemy, smażymy na patelni cienkie naleśniki. Na każdym naleśniku układamy farsz (ja lubię duże krokiety więc daję dużo farszu:) , zwijamy w krokieta, panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy krokiety na oleju, podawać z barszczykiem, lub polane sosem:) Dobrze smakuje z sosem słodko pikantnym chili:)