Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Jajka z farszem pieczarkowym

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
4 sztuki
pieczarki
6 sztuk
ogórek konserwowy
1 sztuka
masło
1 łyżka
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
majonez
wg uznania
cebula
1 siekana

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z farszem pieczarkowym

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić na połowy, wyjąć żółtka i je rozkruszyć. Pieczarki umyć, drobno pokroić, przesmażyć na rozgrzanym maśle. Przestudzić. Ogórka drobno pokroić. Żółtka, pieczarki, cebulę i ogórka połączyć odrobiną majonezu, doprawić do smaku, nałożyć na połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

melonik 02.06.2012 18:10
piękne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak