Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kiełbase kroimy w około 3cm kawałki (nie zdejmujemy skórki bo będzie się rozpadać podczas grillowania), małe, zgrabne cebulki obieramy i kroimy w grubsze talarki. Umytą paprykę przekrawamy, wydrążamy środek i kroimy w kwadratowe kawałki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pysznie :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Marko

    bardzo apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    piękne zdjęcia:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Sezon grillowy w toku, więc trzeba przygotować takie szaszłyczki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Bardzo ładnie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !