Sposób przygotowania

Ładny kawałek mięsa np. szynki pokroić w poprzek włókien na plastry i rozbić.Pieczarki i cebulę drobno podsmażyć i doprawić pikantnie do smaku. Na rozbite plastry nakładamy po porcji pieczarek i zawijamy obwiązując nitką lub spiąć wykałaczką. Gotowe usmażyć na tłuszczu do miękkości mięsa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutkie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne roladki
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !