Sposób przygotowania

Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo. Odstawiamy i obieramy. Musztardę mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku. Natkę pietruszki, koperek i szczypiorek dokładnie myjemy, osuszamy i drobno siekamy. Ugotowane jajka kroimy na połówki. Wyciągamy żółtka. Żółtka ucieramy z przygotowanym sosem z majonezu i musztardy. Dodajemy posiekany koper, szczypiorek i pietruszkę. Białka napełniamy przygotowanym farszem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne i zdrowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna kolacja !
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Pyszne na kolacje
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna kolacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie jajeczka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !