Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć i każdy przekroić na dwa filety.
Oprószyć je solą i pieprzem.
Odstawić na 15 minut.
Jogurt przełożyć do miski, dodać jajka, mąkę i przyprawy i wymieszać na gładkie ciasto.
Na patelni rozgrzać olej.
Każdy kawałek fileta obtoczyć w mące, następnie zanurzyć w cieście i smażyć na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pyszny obiad się zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Pyza miała rację pewnie było pysznie :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    rzeczywiście dziewczyny bylo smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczne
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    mniamniusie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !