Sposób przygotowania

Kaszankę rozcinamy na pętka, wkładamy do miseczki. Czosnek obieramy przepuszczamy przez praskę i dodajemy do soku cytrynowego, mieszamy. Sokiem z cytryny i z czosnkiem polewamy kaszankę i pozostawiamy na 3 godziny. Następnie kaszankę z jednej strony nacinamy (jeśli ktoś lubi przypieczoną) lub nie. Posypujemy kaszankę pieprzem ziołowym. Wkładamy na rozgrzany ruszt grilla. Grillujemy 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z cytryną nie smakowałam nigdy...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    uwielbiam dobrą kaszankę z grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszna;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    muszę wypróbować, bo kaszaneczkę bardzo lubimy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Janek

    kaszanka mega!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię kaszankę z grilla.Ten sok z cytryny mnie zaintrygował.Na pół kilograma aż dwie szklanki? Jak dla mnie to dużo za dużo.Czy przy tej ilości nie jest tak,że nie czuć już smaku kaszanki?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !