Sposób przygotowania

Łososia posypać solą , pieprzem , przyprawa do ryb i obsmażyć na małym ogniu z obu stron na odrobinie oliwy. Fasolkę ugotować i posypać zeszkloną cebulką usmażoną na 2 łyżkach oliwy doprawić solą pieprzem . Rybkę wyjąć na talerz i posypać fasolką z cebulą . Podajemy z młodymi ziemniakami ugrillowanymi .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczna ryba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomite danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    uwielbiam łososia, jeszcze w takim wykonaniu:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !