Sposób przygotowania

Marchewki pogotować w osolonej wodzie.
Winogrona podsmażać na stopionym maśle.
Do podsmażonych winogron dodać marchew, a następnie doprawić pieprzem i imbirem. Następnie podsmażać, aż marchew będzie miękka. Na zakończenie dodać posiekaną natkę pietruszki i podsmażać jeszcze przez 5 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !