Sposób przygotowania

Mięso zagotować na wywar, po czym dodać do niego podgrzybki, listek laurowy, sól i pieprz. Po upływie 60 minut mięso odcedzić, a następnie pokroić w kostkę.
Kapustę odcisnąć, a następnie przelać wywarem, po czym gotować do miękkości.
Na patelni zrumienić pokrojoną w kostkę cebulę, boczek, czosnek, po czym dodać mąkę. Przygotowaną zasmażkę wlać następnie do zupy.
Do zupy dodać także pokrojone mięso i całość zagotować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ależ mam ochotę
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    to jest pycha!
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super, uwielbiam kapuśniak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam kapuśniak
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczny ten kapuśniak
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Moja ulubiona zupa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię kapuśniaczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !