Sposób przygotowania

Skórkę z pomarańczy i cytryny zetrzeć na tarce, a następnie wycisnąć z nich sok.
Sok z pomarańczy i cytryny połączyć z porto, startą skórką, miodem, imbirem i solą, a następnie zagotować i wystudzić.
Do sosu dodać starty chrzan, po czym schłodzić w lodówce przez 2 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawostka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny przepis
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo interesujący i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy smak musi mieć
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny sosik
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawe połączenie składdników

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !