Sposób przygotowania

Drobno posiekaną cebulę i czosnek poddusić z octem i bazylią. Następnie przelać przez sito i połączyć z żółtkiem i masłem.
Sos umieścić w kąpieli wodnej i ubijać, aż zgęstnieje.
Do gęstego sosu dodać przecier pomidorowy i doprawić solą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    wart zapamiętania
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie sie zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczny
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny sosik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Pusia

    świetny sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy ten sosik.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    chyba warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    muszę spróbować z żółtkiem,na pewno pyszny ten sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Sosik wspaniały :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowity musi być
  • 1
    original
    Opublikowano

    mniam mniam

    Witam chciałem zrobić ten sos do pieczeni i jest nie do zrobienia brakuje dokładnego opisu .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !